Tyresö

PT Thomas Lummi

Jag älskar att springa, cykla eller lära mig nya saker. Träningsglädjen leder mig framåt, och jag utvecklar mig själv och andra. Speciellt kul att göra det tillsammans genom Fysrörelsen. Boka mig för personlig träning eller något pass. Jag hjälper dig att nå ditt mål.

Aktuella grupper

Träna i Tyresö

Aktuella grupper finns på Facebooksidan för Fysrörelsens träning i Tyresö och bokning görs genom att maila till info@ptthomaslummi.se

Gå med i FB-gruppen “Fysrörelsen Tyresö” för att alltid hålla dig uppdaterad kring passen.

PT-paket

Önskar du extra fokus på just din utveckling och kondition så kan du boka mig som personlig tränare, PT-duo eller om ni är en liten grupp så bokar ni Small Group och utmanas tillsammans. Kanske har ni tillsammans anmält er till ett lopp, då är det en perfekt uppladdning!

 

PT-Paket

  • 1 tillfälle, 60 min – 800kr
  • 5 tillfällen – 750kr/gång
  • 10 tillfällen el. mer – 700kr/gång
  • PT DUO (2 pers) 1200kr/h
  • PT Small Group (3-5 pers 1650 kr/h)
 Alla paket om minst 5 tillfällen inleds med en kostnadsfri konsultation på 30 minuter. Vid första tillfälle med PT görs alltid funktionstester av rörlighet & styrka.

Personlig löpcoach

Ge dig själv ett eller flera tillfällen med fullt fokus på att vässa just din teknik. Vi videofilmar, analyserar och jobbar med din teknik och ger personligt utformade övningar för att förbättra din löpekonomi.

  •  Löpanalys med videofilmning och teknikanalys samt korrigeringstips och övningar:  75 min – 950kr
  • Löptekniklektion: 60 min – 750kr

Träningsplanering

Tillsammans går vi igenom nuläge och målsättning och du får en träningsplan för just dig, så att du kan nå dina mål oavsett om det är att fungera bättre i vardagen eller ett högt satt prestationsmål. Första tillfället ses vi och du berättar om dina mål, aktuell träningsstatus med mera. Jag formar sedan en träningsplan till dig som vi går igenom tillsammans. Bokas med fördel ihop med PT-paket där vi ses med jämna mellanrum och stämmer av så att din träningsresa går framåt på rätt sätt. Pris lämnas vid förfrågan och beror på omgång.

Om Thomas Lummi

Jag har alltid rört på mig. Det är roligt att springa, ett måste för mig. Lilla Lidingöloppet för länge sedan var den första tävling jag var med i, och det har blivit ganska många olika lopp inom konditionsidrott sedan dess. Jag har genomfört tävlingarna i En Svensk Klassiker flera gånger. Ett antal ultramarathonlopp har jag sprungit, allt går om man vill. Eftersom ”långt och länge” är så roligt så arangerar jag och en kompis tävlingar,  bla. Sveriges enda 24 h mtb-lopp, Lida 24 h mtb.

För mig är det självklart att kropp och knopp hänger ihop. Bra saker händer i hjärnan när man rör på sig, och jag löser mina problem när jag tränar.

Bästa sättet för mig att ladda jag mina batterier är genom att träna. Gärna året runt. Mörkret besegras med pannlampa. Reflexlöpning är exempelvis jättekul.

Jag är gift och har två vuxna barn.

Min träning

Jag har tränat löpning relativt regelbundet, och cykling när det varit barmark. Det blir mer disciplinerat när jag har ett mål, exempelvis en tävling. Styrketräning har kommit på senare tid, och det är riktigt roligt.

Nu tränar jag simning, styrketräning, cykling (cyklocross, mtb), löpning. Det mentala är jag superintresserad av så mindfulness finns med i bakgrunden, kanske inte som träning utan mer för att kunna varva ned och vara mer medveten.

Mina mål

Jag har som mål att under 2019 vara med i ett 24 h mtb lopp i Tyskland, samt att bli mer uthållig i simning och därför förbättra min crawlteknik, vilket jag behöver om jag ska vara med i Norseman Extreme Triathlon, en fulldistans Ironmantävling i Norge.

Ett annat mål är att utveckla Fysrörelsen. Vi ska ha kul på passen i Tyresö

Utbildning

Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2018
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2,  Konditionsidrott 2018

Kontakt & bokning

info@ptthomaslummi.se
www.ptthomaslummi.se
070-380 36 65

Instagram:
thomaslummi