SomaMove

SOMAMOVE® är en unik helkroppsträning utan redskap som är atletisk och samtidigt mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap och du utgår hela tiden från din nivå och ditt andetag. SomaMove utvecklar hela dig, din styrka, rörlighet, stabilitet och närvaro.

Vad är Somamove?

SOMA MOVE® är en holistisk gruppträningsklass som är atletisk, svettig och fysiskt ansträngande, men samtidigt mjuk och flödande. Vi kallar den holistisk då den rent fysiskt omfattar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination och för att den samtidigt omfamnar de mjuka värdena och upplevelsen av att arbeta med kroppens som en enhet. Vi strävar efter att skapa ‘centrering’. Vårt sätt att förklara när kropp och sinne smälter samman med andningen och stunden.

Se aktuella SomaMove-pass i Älta

SomaMove i Älta

Missa inte härliga SomaMove som hålls av Anna Hedlund i Älta.  Alla aktuella pass finns under evenemang i facebookgruppen Fysrörelsen Älta.

SomaMind

SomaMind är funktionell stillhet. I en lugn atmosfär jobbar du med enkla, stilla stretchpositioner och får guidning till en djupare andning och avslappning. SomaMind kommer hösten 2019 att presenteras i Älta.