Köping

PT Sandra Burén

För mig har träning och rörelse alltid varit en naturlig och självklar del av livet. Rörelseglädje är ett av de finaste orden jag vet. Det beskriver min relation till träning och innefattar så många olika positiva saker.  Med mig kan du träna Personlig Träning eller häng med i någon av mina grupper i Köping!

Träna i Köping

Alla aktuella grupper i Köping finns på Facebookgruppen Fysrörelsen Köping

Boka genom att maila till: burensandra@gmail.com

Bokningsvillkor

Individuell PT & Träningsplan

Se bokningsvillkor

Önskar du extra fokus på just din utveckling och kondition så kan du boka mig som personlig tränare, PT-duo eller om ni är en liten grupp så bokar ni Small Group och utmanas tillsammans. Kanske har ni tillsammans anmält er till ett lopp, då är det en perfekt uppladdning! 

PT-Paket

  • 5 tillfällen – 750kr/gång
  • 10 tillfällen el. mer – 700kr/gång
  • PT DUO (2 pers) 1200kr/h
  • PT Small Group (3-5 pers 1650 kr/h)
  Alla paket om minst 5 tillfällen inleds med en kostnadsfri konsultation på 30 minuter. Vid första tillfälle med PT görs alltid funktionstester av rörlighet & styrka.

Personlig löpcoach

Ge dig själv ett eller flera tillfällen med fullt fokus på att vässa just din teknik. Videoanalys och indiviuell teknikcoachning samt screening. Efter analys får du rekommenderade övningar för att förbättra din rörelse och löpekonomi.

  •  Löpanalys med videofilmning och teknikanalys samt korrigeringstips och övningar:  75 min – 950kr
  • Löptekniklektion: 60 min – 750kr

 

Träningsplanering

Tillsammans går vi igenom nuläge och målsättning och du får en träningsplan för just dig, så att du kan nå dina mål oavsett om det är att fungera bättre i vardagen eller ett högt satt prestationsmål. Första tillfället ses vi och du berättar om dina mål, aktuell träningsstatus med mera. Jag formar sedan en träningsplan till dig som vi går igenom tillsammans. Bokas med fördel ihop med PT-paket där vi ses med jämna mellanrum och stämmer av så att din träningsresa går framåt på rätt sätt. Pris lämnas vid förfrågan och beror på omgång.

Om Sandra Burén

För mig har träning och rörelse alltid varit en naturlig och självklar del av livet. Rörelseglädje är ett av de finaste orden jag vet. Det beskriver min relation till träning och innefattar så många olika positiva saker. Jag älskar att röra på mig. Jag mår bra av det både kroppsligt och mentalt och det är en viktig och nödvändig del av min vardag. Jag brinner för att få dela med mig av den glädje det ger mig. När träningen blir något positivt, då är den lättare att få till.

Min idrottsbakgrund är inom olika typer av konditionsidrotter. Orientering är den idrott jag ägnat mest tid åt men även löpning (helst i terräng), längdskidåkning och på senare år har jag börjat cykla mountainbike. Jag älskar att vara utomhus och är övertygad om att skog och natur gör oss gott. För mig är träning för alla och handlar inte bara om prestation utan till större del om hälsa och välmående. Att prestera kan handla om så många fler saker än att vinna en tävling eller slå sitt personbästa. Jag vill hjälpa dig att uppnå just dina mål.

Jag har en pigg 2-åring hemma och väntar just nu mitt andra barn och lär mig mer hela tiden om allt vad vardagspusslande innebär.

Utbildning

Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2018
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2,  Konditionsidrott 2018

Kontakt

burensandra@gmail.com
073-3812012.