Personlig Träning

Personlig träning utvecklar dig! Jag som driver Fysrörelsen heter Anna Hedlund och är konditionsinriktad PT, Löpcoach och Certifierad Aspera Movement Integrator. Jag har jag gedigen kunskap och verktyg för verkligt individanpassad utveckling av din rörelsepotential och kondition! På ett säkert och glädjefyllt sätt utvecklas du mot ditt mål, oavsett om det är att komma i bra vardagsform eller ett prestationsmål.

Välkommen att utvecklas, utmanas och inspireras!

Boka en kostnadsfri konsultation

Hur vill du utvecklas?

Med mig som personlig tränare får du hjälp att utveckla din kondition och funktion. Ditt mål är kanske att "komma igång", utveckla din löpning eller kanske har du anmält dig till ett lopp och önskar coachning hela vägen till startlinjen. Jag har en unik mix av kompetenser och är en av få i landet som både är utbildad PT inom konditionsidrott samt Aspera rörelseintegrering.

Kontakt & bokning

Gruppträning i Älta

Missa inte härliga gruppträningspass som jag håller i Älta i Löpning, SomaMove och Funktionell träning!  Alla aktuella pass finns på facebookgruppen Fysrörelsen Älta.

Träningsplan mot ditt mål!

Till all PT-träning rekommenderas komplettering med träningsplanering för att uppnå optimal utveckling. Jag coachar bland annat löpare och triathleter mot olika lopp. Vid en uppstartskonsultation berättar jag mer.

Vad säger kunderna?

“Att träna med Anna är att få en stor dos av lycka. Anna är mycket inspirerande och lägger stort fokus på att varje individ ska få ut så mycket som möjligt av sin egna träningskapacitet”

Maria BjörklundDeltagare i flertalet löpgrupper

“Anna är en otroligt proffsig och kunnig pt som alltid ger det lilla extra. Det märks att hon älskar sitt jobb och att hon är mån om att ge mig som kund en bra men utmanande upplevelse vid varje pass. Efter fem veckor som pt-kund hos Anna ser jag redan tydliga förbättringar i min uthållighet.”

Lotta WesterlundPT-klient

“Upplägget i löpgruppen var jättebra! Varierande pass som utvecklade flera saker, löpstyrka, löpteknink, kondition och inspiration! Passen kändes välplanerade och proffsiga. Underbart med utomhusträning!”

Kia FalkDeltagare löpgrupp

“Soma Move-passen är superbra! Anna är en tydlig instruktör och det är lätt att följa med dig i rörelserna även om de är nya. Det känns som en fantastisk träning för hela kroppen.”

Kia FalkDeltagare SomaMove
Om Anna Hedlund

Aktiv livsstil med naturen som arena

Att ha en kropp som fungerar och är smärtfri, rörlig och som mår bra och orkar med de utmaningar jag tar mig för är mitt personliga mål och det speglar av sig i den träning jag själv utför och vill inspirera andra till. Jag älskar att jobba med kroppen som redskap, gravitationen som motstånd och naturen som min arena. Idag tränar jag mest SomaMove och Traillöpning men har en bakrund inom multisport och mountainbike. Jag älskar att träna riktigt hårt men kan också sätta ett enormt värde i kravlösa träningspass där jag bara får vara ute länge i naturen och njuta eller genom en riktigt lugn flödande SomaMove-klass där andetaget leder vägen. När jag inte jobbar med träning så är jag grafisk formgivare och Eventprojektledare på egna företaget TimeOUT Production.

Utbildningar
  • Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
  • Dipl. Löpcoach steg 1&2, Konditionsidrott 2017
  • Cert. Aspera Movement Integrator, Aspera Education 2018
  • SomaMove Instruktör