Om Anna & Fysrörelsen

Fysrörelsen drivs av Anna Hedlund. Min mission är att bidra till att fler individer ska kunna må bra och fungera smärtfritt i sin kropp. Människokroppen är i sin grund optimalt skapad för rörelse men modern livsstil och mycket stillasittande sätter käppar i hjulet. Genom klok träning, massor rörelse och manuella sessioner med rörelseintegrering så ges goda förutsättningar för att återskapa en funktionell, smärtfri och stark kropp – med start i god fotfunktion. Allt kryddas med bra boost för din kondition och en stor dos kreativitet, träningsglädje, kunskap och inspiration.

 

Om Anna Hedlund

Passion för naturen och naturlig rörelse

Att ha en kropp som fungerar och är smärtfri, rörlig och som mår bra och orkar med de utmaningar jag tar mig för är mitt personliga mål och det speglar av sig i den rörelse jag själv utför och vill inspirera andra till.  Jag älskar att jobba med kroppen som redskap och naturen som min arena. Idag tränar jag mest SomaMove och Traillöpning men har en bakrund inom multisport och mountainbike. Jag älskar att träna riktigt hårt ibland och gillar långa utmaningar men sätter störst värde i kravlösa pass där jag bara får vara ute länge i naturen och njuta eller genom en riktigt lugn flödande SomaMove-klass där andetaget leder vägen.

När jag inte jobbar med träning så är jag grafisk formgivare och Eventprojektledare på egna företaget TimeOUT Production.

Utbildningar
  • Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
  • Dipl. Löpcoach steg 1&2, Konditionsidrott 2017
  • Cert. Aspera Movement Integrator, Aspera Education 2018
  • SomaMove Instruktör
  • Myofascial Anatomy in Motion med Gary Carter 2019 (pågående fördjupning)
Kontakt
Fysrörelsen ägs och drivs att mitt företag Time OUT Production

Anna Hedlund
Time OUT Production
Buxbomsvägen 11, Älta

Tel: 076 677 40 50
E-post: anna@fysrorelsen.se