Om Anna & Fysrörelsen

Fysrörelsen drivs av Anna Hedlund. Min egen passion för ett liv i rörelse & nyfikenhet att förstå människokroppen i rörelse är min drivkraft. Bakgrunden till Fysrörelsen är att förena konditionsträning “Fys” och välgörande rörelse med kloka metoder.  Jag strävar efter att erbjuda rörelse och tjänster som ökar välmående och förutsättningar för att fungera för livet såväl som för prestation. Det omfattar både att utveckla kondition och din funktion. En spännande och givande resa som är en ständigt pågående process av lärande.

Om Anna Hedlund

Passion för naturen och naturlig rörelse

Att ha en kropp som fungerar och är smärtfri, rörlig och som mår bra och orkar med de utmaningar jag tar mig för är mitt personliga mål och det speglar av sig i den rörelse jag själv utför och vill inspirera andra till.  Jag älskar att jobba med kroppen som redskap och naturen som min arena. Idag tränar jag mest SomaMove och Traillöpning men har en bakrund inom multisport och mountainbike. Jag älskar att träna riktigt hårt ibland och gillar långa utmaningar men sätter störst värde i kravlösa pass där jag bara får vara ute länge i naturen och njuta eller genom en riktigt lugn flödande SomaMove-klass där andetaget leder vägen.

När jag inte jobbar med träning så är jag grafisk formgivare och Eventprojektledare på egna företaget TimeOUT Production.

Utbildningar
  • Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
  • Dipl. Löpcoach steg 1&2, Konditionsidrott 2017
  • Cert. Aspera Movement Integrator, Aspera Education 2018
  • SomaMove Instruktör
  • Myofascial Anatomy in Motion med Gary Carter 2019 (pågående fördjupning)
Kontakt
Fysrörelsen ägs och drivs att mitt företag Time OUT Production

Anna Hedlund
Time OUT Production
Buxbomsvägen 11, Älta

Tel: 076 677 40 50
E-post: anna@fysrorelsen.se