Kontakt

Fysrörelsen
C/O TimeOUT Production
Anna Hedlund
Buxbomsvägen 11
138 39 Älta
Telefon: 076 677 40 50
Epost: anna@fysrorelsen.se
Hitta Fysrörelsen på din ort

Jobba med Fysrörelsen?

Har du extraordinär kunskap inom konditionsidrott och drivet att jobba för ökad folkhälsa genom företagsträning, gruppträning och PT?

Om Fysrörelsen

-Jag hoppas genom att stå bakom Fysrörelsen att få vara en bidragande faktor till ökad hälsa hos många, att kunna inspirera fler att komma igång och röra på sig mer samt att dem som redan tränar kan få en klok och hållbar utveckling i sin träning. Sweaty Business Media intervjuar Anna om idén bakom Fysrörelsen.

Om Fysrörelsen

Fysrörelsen startades 2018 av Endurance Personal Trainer Anna Hedlund som ett initiativ att erbjuda högkvalitativ konditionsträning. Just Endurance Personal Trainers är relativt nya på marknaden och har en kunskap som många efterfrågar med tanke på den ökande trenden till konditionsträning och deltagande i lopp.

Fysrörelsen vill erbjuda träning som leder till att individer kan nå prestationsmål och som ökar allmänhälsan. Träning som bidrar till ökat psykiskt välmående, som skapar god rörlighet och funktion och som bidrar till att individer mår bättre i sin vardag. Jag brukar beskriva det som att ett Fysrörelsen ger “Ett starkt hjärta, en lycklig hjärna och en funktionell kropp”. Det är en treenighet jag tror behövs för varje individ för att vi ska fungera och kunna må bra, tar du bort en av delarna så rasar helheten.

Fysrörelsen möjliggör för Endurance Personal Trainers runt om i landet att verka under varumärket. Gemensamt för alla som jobbar med Fysrörelsen är just EPT-kompetensen och missionen att vilja öka kondition och funktion för många.  Utbildningen på till Endurance Personal Trainer på Konditionsidrott på Bosön är en av de absolut mest omfattande och konkurenskraftiga PT-utbildningarna på marknaden och lärarkåren håller toppklass. Dessutom har många av Fyscoacherna flertalet andra tränarutbildningar och egna sportsliga meriter i bagaget.

Genom att stå bakom Fysrörelsen hoppas jag på att vara en bidragande faktor till ökad folkhälsa, träningsglädje och motivation till fysisk aktivitet för många!

Välkommen att utvecklas, utmanas och inspireras!

/Anna Hedlund

Samarbetspartners