Gruppträning

Fysrörelsen erbjuder utvecklande gruppträning i Älta under ledning av personlig tränare. Samtliga koncept utvecklar dig med fokus på hållbar helhetsutveckling för både din rörlighet, kondition, styrka och mentala hälsa.

Boka pass!

Löpning

Från nybörjare till avancerad löpare – Utveckla din löpteknik, rörelse & kondition mot dina mål! I dessa löpgrupper integreras funktion för löpare genom smart styrke- och rörlighetsträning och såklart pulshöjande inslag som utvecklar din kondition. Passen sker på rundbanor så alla kan hålla sin fart och ingen kommer efter.

Tisdagar 18.30-19.20. Samling vid infartsparkeringen till Storkällans Kyrkogård  (p-plats finns)

SomaMove

SOMA MOVE® är en unik helkroppsträning där rörelse och flow står i centrum. SomaMove utvecklar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination och andetag. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap och du utgår hela tiden från din nivå och ditt andetag. SomaMove är ett oslagbart komplement för löpare och en stor källa till utveckling för alla.

Söndagar 19.30 på Tyresö Fight Center i Älta industriområde

UteFYS

Styrka, rörlighet och puls som utvecklar & utmanar hela din kropp. Vi jobbar mest med kroppen som redskap men ibland kryddas passen med annan utrustning. Du utgår från din nivå och övningar kan anpassas. Varmt välkommen på utvecklande helkroppspass!

Måndagar & Torsdagar 12-00-12.45 i Hedvigslundsparken, Tisdagar 19.30 i Novaparken.

 

För dig 10-14 år

Fysrörelse Ungdom

Fysrörelsen Ungdom ger en fantastiskt bra träningsgrund för dig mellan 10-14 år. Oavsett om du tränar någon annan sport så är det värdefullt att träna med Fysrörelsen som ett komplement. Det hjälper dig att bygga styrka, kondition och rörlighet. Samtidigt ökas välmående och energi genom träningen. Vi jobbar primärt med den egna kroppen som redskap men ibland även med gummiband eller enklare redskap och träningen är ofta stationsbaserad. Vi tränar alltid ute, oavsett väder och utnyttjar naturen som vår träningslokal.

Tisdagar 16.00-16.45 HT 2020. Start 1 september
Endast 2 platser kvar.

 

Löpning

Traillöpning & Mörkerlöpning

Löppass som utvecklar din kondition och trailteknik. Vi springer 5-7km på lätt kuperade skogsstigar och gör stopp utmed vägen för rörlighet och styrka. Nivån anpassas efter gruppen. Du bör orka springa ca 5km i lugn fart för att vara med. Passen är ca 60 minuter och alla kommer att utvecklas och utmanas och vi har mycket kul tillsammans i gruppen. När mörkret kommer så tänder vi pannlamporna och kan i trygg gemenskap av en grupp fortsätta njuta av skogen även den mörka årstiden – våga prova!

Torsdagar 19.00. Samling sker vid Erstaviksvägen på “strålsjöparkeringen”