Gruppträning

Fysrörelsen erbjuder gruppträning i Älta inom löpning, rörlighet samt ungdomsträning. Samtliga koncept utvecklar dig med fokus på hållbar helhetsutveckling för både din rörlighet, kondition och mentala hälsa.

Se schema & Boka bland Evenemang på FB-gruppen Fysrörelsen Älta

Gruppträning i Älta

Samtliga pass finns under evenemang på Facebookgruppen Fysrörelsen Älta där du bokar din plats genom att klicka “kommer”.

Boka & hitta pass i evenemangskalender FB
Gruppträning

Löpning

Från nybörjare till avancerad löpare – Jag utvecklar din löpteknik och rörelse och utmanar din kondition mot dina mål! I dessa löpgrupper integreras funktion för löpare genom smart styrke- och rörlighetsträning och såklart pulshöjande inslag som utvecklar din kondition.

 

Utveckla din rörlighet

SomaMove

SOMA MOVE® är en unik helkroppsträning där rörelse och flow står i centrum. SomaMove utvecklar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination och andetag. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap och du utgår hela tiden från din nivå och ditt andetag. SomaMove är ett oslagbart komplement för löpare och en stor källa till utveckling för alla.

För dig 10-14 år

Fysrörelse Ungdom

Fysrörelsen Ungdom ger en fantastiskt bra träningsgrund för dig mellan 10-14 år. Oavsett om du tränar någon annan sport så är det värdefullt att träna med Fysrörelsen som ett komplement. Det hjälper dig att bygga viktig grundläggande funktion, styrka, kroppskontroll och rörlighet. Styrka och kondition kommer utvecklas och välmående och energi ökas. Vi jobbar primärt med den egna kroppen som redskap men ibland även med gummiband eller enklare redskap och träningen är ofta stationsbaserad. Vi tränar alltid ute, oavsett väder och utnyttjar naturen som vår träningslokal.