Gruppträning

Fysrörelsen erbjuder funktionell gruppträning inom löpning, styrka och rörlighet. Samtliga koncept bottnar i samma tanke om att ge dig ett starkt hjärta, en lycklig hjärna och en funktionell kropp.

Hitta träning på din ort

STARKT HJÄRTA

Genom att träna kondtition så blir du inte bara uthålligare och snabbare, du får också ett starkare hjärta. Genom att träna med Fysrörelsen minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt många andra folkhälsosjukdomar. Vi hjälper dig till en sund och hållbar livsstil.

LYCKLIG HJÄRNA

Genom regelbunden konditionsträning så får du enorma hälsovinster, inte minst för din hjärna. Minskad stress, bättre minne, ökad produktivitet och energi är bara några av vinsterna! Fysrörelsens upplägg är designade för att ge bästa möjliga kraft till ditt välmående!

FUNKTIONELL KROPP

Fysrörelsen lägger stor vikt vid rörlighet, stabilitet och styrka som ger dig förutsättningar för hållbar träning. Det minskar skaderisken och smärtproblematik. Vår träning utgår från att ge dig en bra grundläggande funktion men är också vass på att ge sportspecifik inriktning, rörlighet och styrka, tex för löpare. Kort och gott – med oss tränar du för att hålla för både din vardag och träning.

Individanpassat!

Träning på dina villkor!

All träning med Fysrörelsen blir du utmanad och utvecklad ifrån din nivå och du kan alltid hålla ditt tempo. Vi utgår från upplevd ansträngning och på löppass arbetar vi på rundbanor så ingen kommer efter.