Energi & rörelse på jobbet

Min mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ genom att implementera mer rörelse i arbetsdagen & lustfylld träning.

Helhet för friska företag

Att träna på jobbet ger ökad energi & produktivitet är en självklarhet men mängden stillasittande är för många fortfarande ett faktum som långt överskrider vad som är lämpligt varje dag för hälsan vilket leder till stelhet, smärta och sjukdomsproblematik. Jag vill erbjuda lösningar som ser till helheten och stöttar er personal till sundare vanor och ger förutsättningar för god hälsa. Utifrån de tre områdena Prevent - Reset - Optimize så erbjuder jag omfattande & processorienterade hälsoprogram där ni kan välja en eller flera delar utifrån era önskemål och behov.

Förebygg smärta & stelhet

PREVENT

Screening av er arbetsmiljö & hjälp med konkreta åtgärder för att få in mer och smart rörelse i er arbetsdag. Detta kan till exempel utformas genom rörelseprogram, information & inspiration kring rörelse i föreläsningar samt motiverande rörelsestationer på kontoret. Att skapa en miljö som främjar mer rörelse kan ge mycket stor effekt på hälsan för era anställda och tar mindre tid att genomföra än träningspass då det blir en naturlig del av er arbetsdag.

Återskapa funktion

RESET

För den som drabbats av smärta eller spänningar & behöver individuell stöttning att återskapa förutsättningar för mer rörelsefrihet så erbjuds manuell behandling genom rörelseintegrering. Jag kommer gärna till er arbetsplats och utför behandlingar i samband med gruppträning eller andra hälsosamarbeten. Som en del i arbetet med att återskapa hälsa i steget Reset ligger också att stötta era anställda i kloka vanor i vardagen, till exempel genom rörelsepauser.

Utveckla kondition & styrka

OPTIMIZE

Minskad stress, ökad produktivitet, bättre minne och högre energi – det är bara några av alla positiva effekter av träning. Jag erbjuder flera olika typer av gruppträningspass där samtliga är upplagda för att passa många olika typer av deltagare med olika träningsvana. Övningar kan anpassas och alla får utgå & utvecklas ifrån sin nivå.

Gruppträning

Exempel på pass jag kan erbjuda på er arbetsplats. Detta kopplas med fördel ihop med föreläsning kring hälsa och vikten av rörelse samt en screening av er arbetsmiljö så att ni får bästa förutsättningar för en hälsosam vardag. Alla pass är ca 45 minuter. Klasserna hålls på plats vi kommer överens om i ert närområde. SomaMove behöver tillgång till en sal, övriga pass kan hållas utomhus. 

Välkomna att bli ett mer hälsosamt företag!

Kontakt & bokning

Vad kul att ni vill satsa på hälsa och välmående för era anställda. Jag erbjuder hälsofrämjande samarbeten för företag i centrala stockholm, nacka och tyresö. Kontakta mig så berättar jag mer och vi syr ihop ett paket utifrån era önskemål.

Anna Hedlund
076 677 40 50
anna@fysrorelsen.se

Varmt välkommen!