Lönsam & mätbar hälsa för företag

Fysrörelsens mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ. En lönsam investering där den fysiska aktiviteten bidrar till att de anställdas energi och produktivitet ökas. Vi vill bidra till förbättrad folkhälsa med klok & utmanande träning och effektiva metoder. Att ni kommer ha mycket kul och bygga stark gemenskap genom träningen är ytterligare en given effekt!

Mätbar effekt för folkhälsa

För att minska stress och få riktigt positiva effekter för hälsan behövs regelbunden fysisk aktivitet. Folkhälsan är idag alarmerande dålig och vi vill bidra till att vända trenden. Genom samarbete med Cardimo kan vi erbjuda mätningar för att säkerställa att ni kommer upp till WHO´s rekommenderade nivåer av fysiskt aktivitet och med professionella tränare vid er sida får ni utvecklande och inspirerande träningspass!

Hjärnsmart

Ökad produktivitet och minskad stress – det är några av de positiva effekterna för hjärnan vid pulshöjande träning. Vår träningsmodell innehåller alltid pulshöjande inslag som är evidensbaserat mest effektivt för att få hälsofördelar för det psykiska välmåendet.

För alla

En del vill träna hårt, andra vill bara röra på sig. Tröskeln för att träna är väldigt olika, det har vi stor respekt för. Med upplägg från Fysrörelsen är ni trygga med en metod som gör att alla kan vara med. All träning baseras på att alla utgår från sin nivå och alla väljer själva hur hårt man tränar. Vi erbjuder också att hålla i grupper på olika intensitetsnivå och med Fysrörelsens välutbildade personliga tränare är ni i trygga händer.

Hälsopartner

Med Fysrörelsen som hälsopartner erbjuds ni omfattande upplägg där vi coachar er mot en hållbar arbetsmiljö med rätt dosering av fysisk aktivitet & mätbara resultat. Här finns kombinationerna av inspiration genom föreläsningar, mätningar av hälsa, inspirerande gruppträning samt behandlingar. Vi levererar en hållbar helhet med trygg hand för er hälsa!

Hälsopartner

Gruppträning

Vi har två olika modeller där båda utgår från samma principer och målsättningar – att ge er ett starkt hjärta, en lycklig hjärna och en funktionell kropp. Ni får gärna prova på både vårt utefys-koncept där vi jobbar stationsvis med funktionell styrka och pulshöjande aktivitet, eller vårt funktionella löpkoncept där vi utgår primärt från löpning men adderar funktionell styrka för funktion. Det går även att göra upplägg som varvar mellan de båda typerna av pass.

Våra gruppträningskoncept

Anpassat och tryggt

Ökad produktivitet

Minskad stress, ökad produktivitet, bättre minne och högre energi – det är bara några av alla positiva effekter av pulshöjande träning. Vi skräddarsyr upplägg för att ni ska nå optimal dosering för ökat välmående och produktivitet på er arbetsplats. Att ni kommer ha mycket kul och bygga stark gemenskap genom träningen är ytterligare en given effekt! Fysrörelsen erbjuder gruppträningskoncept eller mer omfattande hälsosamarbeten där vi coachar er mot ökat välmående.

Hög kompetens

Alla tränare för Fysrörelsen har en gedigen och specifik utbildning som Personliga tränare inom Konditionsidrott, sk. Lic. Endurance Personal Trainers. Alla är också välutbildade löpcoacher. Vi har en djupt gående kompetens kring såväl anatomi som fysiologi och ni är i trygga händer.

Lönsam investering

Stressrelaterade sjukdomar är idag den vanligaste orsaken till sjukskrivning och trenden ökar. Fysisk aktivitet är lika effektivt eller till och med effektivare som behandling mot depressioner och psykisk ohälsa än både KBT och mediciner. Konditionsträning sänker effektivt stressnivåer och ökar energi och produktivitet. Vår mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ. Där gör våra träningsmetoder skillnad. Att ni kommer ha mycket kul och bygga stark gemenskap genom träningen är ytterligare en bonus!

På era villkor

Våra proffessionella FYS-coacher kommer till er på tider som ni väljer och en plats som passar er.  Vi inleder gärna med en föreläsning kring hälsa och träning så att alla får en grundförståelse för upplägget och vi är alltid noggranna med att utifrån era önskemål skapa bästa möjliga förutsättningar för hälsa för just er personal.

Kontakta oss för offert

Fysrörelsen

Anna Hedlund
anna@fysrorelsen.se
076-677 40 50
Kontakt