Träningskoncept för företag

Fysrörelsens mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ. En lönsam investering där den fysiska aktiviteten bidrar till att de anställdas energi och produktivitet ökas. Vi vill bidra till förbättrad folkhälsa med klok & utmanande träning och effektiva metoder. Att ni kommer ha mycket kul och bygga stark gemenskap genom träningen är ytterligare en given effekt!

Gruppträningskoncept

Vi erbjuder olika koncept för gruppträning på företag. Gemensamt för samtliga är att alla alltid kan delta utifrån sin nivå och att glädjen, energin och gemenskapen är hög. Självklart med god effekt för kondition, rörlighet och funktion.

Löpning för alla

Från nybörjare till avancerad löpare – vi utmanar kondition och funktion genom klok progression. All gruppträning med löpning sker på rundbana, tex i en park, så att ingen kommer efter och alla alltid kan köra i sitt tempo. Löpspecifika övningar varvas med styrke- och rörlighetsövningar och effektiva pulshöjningar. Det här är ett koncept som utmanar såväl den oerfarne som den erfarne löparen och där alla får stora vinster med ökad kondition!

UteFYS

UteFYS är den perfekta gruppträningen för att bygga en riktigt bra grund och passar de allra flesta. Här bygger vi en funktionell och stark kropp där pulshöjningar ingår som ett återkommande inslag och vi jobbar aktivt med rörlighet och styrkeövningar. Alla kan alltid köra utifrån sin egen nivå. Ofta jobbar vi med stationsbaserad träning och ibland med parövningar som bygger extra mycket gemenskap, skratt och glädje.

SomaMove

SOMA MOVE® är en holistisk gruppträningsklass som är atletisk, svettig och fysiskt ansträngande, men samtidigt mjuk och flödande och som verkligen kan vara en belönande och skön upplevelse för “stela” kontorskroppar. Vi kallar den holistisk då den rent fysiskt omfattar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination och för att den samtidigt omfamnar de mjuka värdena och upplevelsen av att arbeta med kroppens som en enhet.

Praktiskt: En sal behöver tillhandahållas för att erbjuda dessa klasser. Erbjuds i Stockholm

Hög kompetens

Alla tränare för Fysrörelsen har en gedigen och specifik utbildning som Personliga tränare inom Konditionsidrott, sk. Lic. Endurance Personal Trainers. Alla är också välutbildade löpcoacher.

På era villkor

 • Vi kommer till en plats som passar er, på tider ni väljer
 • Klasser kan anpassas mellan 45-60 minuter (SomaMove 30-45minuter)
 • Alla utgår från sin nivå. Vi jobbar alltid på en samlad yta, ingen kommer efter.
 • Hälsopartner

  Med Fysrörelsen som hälsopartner erbjuds ni omfattande upplägg där vi coachar er mot en hållbar arbetsmiljö med rätt dosering av fysisk aktivitet & mätbara resultat. Här finns kombinationerna av inspiration genom föreläsningar, mätningar av hälsa, inspirerande gruppträning samt behandlingar. Vi levererar en hållbar helhet med trygg hand för er hälsa!

  Hälsopartner

  Mätbart

  I samarbete med CardiMo erbjuds mätningar av fysisk aktivitet för att säkerställa att WHO´s rekommendationer uppnås. För folkhälsan ger detta stor effekt och för den anställde kan det bidra såväl till ökad hälsa som en ökad motivation att nå målen.

  CardiMo

  Kontakta oss för offert

  Fysrörelsen

  Anna Hedlund
  anna@fysrorelsen.se
  076-677 40 50
  Kontakt