Friska företag

Min mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ. En lönsam investering där den fysiska aktiviteten bidrar till att de anställdas energi och produktivitet ökas. Att ni kommer ha mycket kul och bygga stark gemenskap genom träningen är ytterligare en given effekt!

Tjänster för friska företag

Minskad stress, ökad produktivitet, bättre minne och högre energi – det är bara några av alla positiva  effekter av träning. Passen är upplagda för att passa många olika typer av deltagare med olika träningsvana, övningar kan anpassas och alla får utgå & utvecklas ifrån sin nivå.

Kontakt och bokning
Gruppträning

Löpning

Konditionsträning genom löpning där alla kan utgå från sin nivå. Vi jobbar på rundbanor så ingen kommer efter. I dessa löpgrupper integreras funktion för löpare genom smart styrke- och rörlighetsträning och såklart pulshöjande inslag som utvecklar din kondition.

 

Utveckla din rörlighet

SomaMove

Rörlighetsträning som effektivt mjukar upp stelhet och ger ett skönt flöde in i arbetsdagen. Klassen inkluderar mjuk avslappning med fokus på andning och närvaro. SOMA MOVE® är en unik helkroppsträning där rörelse och flow står i centrum. SomaMove utvecklar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination och andetag.

Gruppträning

Strong Movement

Stationsbaserad träning med stor variation i passen och övningar som passar alla. Funktionell träning som utvecklar rörlighet och styrka och är ett riktigt bra helkroppspass med stor anpassningsbarhet och mycket kreativ träningsglädje.

 

Individuella tjänster

Individuell coachning & behandling

Individuella upplägg erbjuds på Aktiv Hälsa kliniken i Sickla eller direkt på ert företag. Jag arbetar med Rörelseintegrering & Personlig träning som skapar god hälsa och ger förutsättningar att må och fungera bra i sin kropp. Rörelseintegrering återskapar frihet, dynamik och balans i kroppen, förebygger skador och smärta samt utvecklar potential för en tillvaro där du mår och presterar bättre i din kropp. Sessioner är en mix av manuell behandling och effektiva rörelser. Till detta kan konditionsutveckling och träning adderas.
.

 

Minska stillasittande

App – minska stillasittandet

Stillasittande en stor del av dagen ökar risken för många folkhälsosjukdommar, detta oberoende av om vi är fysikt aktiva i övrigt. För att råda bot på detta erbjuder jag korta enkla pausprogram i en app som ger förutsättnignar för små hälsosamma pauser i arbetsdagen. Detta kan sättas upp som en utmaning för företaget och kopplas till hälsomål individuellt eller som grupp.
.

 

Inspireras & motiveras

Föreläsning & workshops

Öka motivation och kunskap kring fysisk aktivitet, rörlighet & Hälsa och få praktiska verktyg som får kroppen och knoppen att må lite bättre. Upplägg och innehåll kan delvis anpassas utifrån önskemål men kommer alltid beröra vissa nyckelfrågor kring hur vi ger oss själva möjlighet att skapa god och hållbar hälsa.