Lönsam friskvård med effekt

Fysrörelsens mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ. En lönsam investering där den fysiska aktiviteten bidrar till att de anställdas energi och produktivitet ökas. Vi vill bidra till förbättrad folkhälsa med klok & utmanande träning och effektiva metoder. Att ni kommer ha mycket kul och bygga stark gemenskap genom träningen är ytterligare en given effekt!

Gruppträningskoncept

Vi erbjuder olika koncept för gruppträning på företag. Gemensamt för samtliga är att alla alltid kan delta utifrån sin nivå och att glädjen, energin och gemenskapen är hög. Självklart med god effekt för kondition, rörlighet och funktion.

På era villkor

  • Vi kommer till en plats som passar er, på tider ni väljer
  • Klasser kan anpassas mellan 45-60 minuter (SomaMove 30-45minuter)
  • Alla utgår från sin nivå. Vi jobbar alltid på en samlad yta, ingen kommer efter.
  • Alla tränare är välutbildade personliga tränare och kunniga löpcoacher.
Kontakt för offert

Hälsopartner

Med Fysrörelsen som hälsopartner erbjuds ni omfattande upplägg där vi coachar er mot en hållbar arbetsmiljö med rätt dosering av fysisk aktivitet & mätbara resultat. Här finns kombinationerna av inspiration genom föreläsningar, mätningar av hälsa, inspirerande gruppträning samt behandlingar. Vi levererar en hållbar helhet med trygg hand för er hälsa!

Mätbar hälsa med Cardimo

I samarbete med CardiMo erbjuds mätningar av fysisk aktivitet för att säkerställa att WHO´s rekommendationer uppnås. För folkhälsan ger detta stor effekt och för den anställde kan det bidra såväl till ökad hälsa som en ökad motivation att nå målen.