Grebbestad

PT Annika Rehn

Träna med Annika i Grebbestad!

Aktuella grupper

Alla aktuella grupper i Grebbestad finns på Facebooksidan för Fysrörelsen Grebbestad, nedan visas mina övriga PT-tjänster. Boka din plats genom att maila till annika-elcamino@live.se

Se aktuell träning i Grebbestad

 

Se bokningsvillkor

Individuell PT & Träningsplan

Önskar du extra fokus på just din utveckling och kondition så kan du boka mig som personlig tränare, PT-duo eller om ni är en liten grupp så bokar ni Small Group och utmanas tillsammans. Kanske har ni tillsammans anmält er till ett lopp, då är det en perfekt uppladdning!

PT-Paket

  • 1 tillfälle, 60 min – 800kr
  • 5 tillfällen – 750kr/gång
  • 10 tillfällen el. mer – 700kr/gång
  • PT DUO (2 pers) 1200kr/h
  • PT Small Group (3-5 pers 1650 kr/h)
 Alla paket om minst 5 tillfällen inleds med en kostnadsfri konsultation på 30 minuter. Vid första tillfälle med PT görs alltid funktionstester av rörlighet & styrka.

Personlig löpcoach

Ge dig själv ett eller flera tillfällen med fullt fokus på att vässa just din teknik. Vi videofilmar, analyserar och jobbar med din teknik och ger personligt utformade övningar för att förbättra din löpekonomi.

  •  Löpanalys med videofilmning och teknikanalys samt korrigeringstips och övningar:  75 min – 950kr
  • Löptekniklektion: 60 min – 750kr

Träningsplanering

Tillsammans går vi igenom nuläge och målsättning och du får en träningsplan för just dig, så att du kan nå dina mål oavsett om det är att fungera bättre i vardagen eller ett högt satt prestationsmål. Första tillfället ses vi och du berättar om dina mål, aktuell träningsstatus med mera. Jag formar sedan en träningsplan till dig som vi går igenom tillsammans. Bokas med fördel ihop med PT-paket där vi ses med jämna mellanrum och stämmer av så att din träningsresa går framåt på rätt sätt. Pris lämnas vid förfrågan och beror på omgång.

Om Annika Rehn

SÅ TRÄNAR JAG:

Att hålla på med träning en naturlig del av mig. Jag har sedan jag var liten hållit på med olika idrotter såsom simning, friidrott, längdskidåkning, handboll, taido, aerobic och nu triathlon. Jag älskar utmaningar och få testa vad jag orkar med både fysiskt och mentalt. Min önskan och strävan är att jag ska kunna få andra till att utmana sig själva på alla plan, det gör mig så glad när vi lyckas!

Jag är väldigt förtjust i att vandra, gärna på pilgrimsleden El Camino i norra Spanien, jag har varit där fyra gånger och längtar ständigt tillbaka till vandringen.

Sedan år 2012 håller jag på med triathlon, en sport utöver det vanliga och jag håller med fördel på med de längre distanserna. Jag brukar säga att jag är mer uthållig än snabb. Jag har lyckats ta två st VM-silver i min ålderklass, ett par RM medaljer och gjort en Ironman under 11 timmar.

MÅL: VM långdistans i triathlon, Ironman Kalmar med sikte på att lyckas kvala till VM Ironman på Hawaii.

 

t

 

Utbildning

Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2,  Konditionsidrott 2017

 

Kontakt

Annika-elcamino@live.se
070-3341606