Hässelby, Vällingby, Järfälla

PT Anneli Duner

Jag vill förmedla träningsglädjen till mina medmänniskor och min omgivning. Det finns alltid plats för träning och rörelse i livspusslet! Välkommen att träna med mig i Hässelby, Vällingby och Järfälla där gruppträning och individuell PT erbjuds.

Träna i Hässelby, Vällingby, Järfälla

Aktuella grupper finns på Facebooksidan för Fysrörelsens träning i Hässelby, Vällingby, Järfälla och bokning görs genom att maila till anneli@ahna.se

Se aktuella grupper (facebook)

 

Se bokningsvillkor

Individuell PT & Träningsplan

Önskar du extra fokus på just din utveckling och kondition så kan du boka mig som personlig tränare, PT-duo eller om ni är en liten grupp så bokar ni Small Group och utmanas tillsammans. Kanske har ni tillsammans anmält er till ett lopp, då är det en perfekt uppladdning!

PT-Paket

  • 1 tillfälle, 60 min – 800kr
  • 5 tillfällen – 750kr/gång
  • 10 tillfällen el. mer – 700kr/gång
  • PT DUO (2 pers) 1200kr/h
  • PT Small Group (3-5 pers 1650 kr/h)
 Alla paket om minst 5 tillfällen inleds med en kostnadsfri konsultation på 30 minuter. Vid första tillfälle med PT görs alltid funktionstester av rörlighet & styrka.

Personlig löpcoach

Ge dig själv ett eller flera tillfällen med fullt fokus på att vässa just din teknik. Vi videofilmar, analyserar och jobbar med din teknik och ger personligt utformade övningar för att förbättra din löpekonomi.

  •  Löpanalys med videofilmning och teknikanalys samt korrigeringstips och övningar:  75 min – 950kr
  • Löptekniklektion: 60 min – 750kr

Träningsplanering

Tillsammans går vi igenom nuläge och målsättning och du får en träningsplan för just dig, så att du kan nå dina mål oavsett om det är att fungera bättre i vardagen eller ett högt satt prestationsmål. Första tillfället ses vi och du berättar om dina mål, aktuell träningsstatus med mera. Jag formar sedan en träningsplan till dig som vi går igenom tillsammans. Bokas med fördel ihop med PT-paket där vi ses med jämna mellanrum och stämmer av så att din träningsresa går framåt på rätt sätt. Pris lämnas vid förfrågan och beror på omgång.

Om Anneli Dunér

Jag utbildade mig till personlig tränare utifrån mitt intresse för träning och den glädje jag personligen känner för att röra på mig. Detta är något jag vill förmedla till mina medmänniskor och min omgivning, att det alltid finns plats för träning och rörelse i livspusslet. Jag tycker om utmaningar och har därför sedan 2012 bland annat genomfört halvklassikern, En svensk klassiker och flertalet olika triathlon och swimrun. Att simma öppet vatten är en av mina stora passioner.

Jag lever tillsammans med man, barn, bonusbarn och hundar i ett parhus. Utöver intresset för träning är jag en nyfiken person som gärna pratar om livet i stort och smått. Utöver PT-uppdrag arbetar jag som handläggare inom funktionsnedsättning då jag har en socionomutbildning i botten.

För mig har träning och rörelse varit en viktig del i livet för att få balans och välmående både fysiskt och mentalt. Ett starkt hjärta, en hållbar funktionell kropp och en stark hjärna är den bästa grunden för ett holistiskt välmående.

Jag motiveras av att sätta upp mål för mig själv. Det kan vara allt ifrån att genomföra ett specifikt lopp eller att klara av en viss övning. Jag motiveras även av att få andra till att röra på sig. Jag tränar oerhört mångsidigt. Min grundtanke är att jag ska känna mig stark och vara vän med hela mig själv. Jag brukar variera med simning, styrketräning, funktionell träning, cykling och löpning.

MÅL 2018:
Cykelvasan 90 och Vansbro 10K

MOTTO:
Don´t wish for it, work for it.

 

Utbildning

Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2,  Konditionsidrott 2017
Eleiko Strenght Coach level 1-2 (2016)
Lic. Eleiko Personal Trainer (2015)

Kontakt

info@anneliduner.se
070 820 73 05