Älta

PT Anna Hedlund

Min strävan är att öka rörelsepotential och förutsättningar för hållbar träning.  Jag jobbar med kroppen som verktyg och gravitationen som motstånd. Min energi, glädje och kreativitet speglas i träningen och med stor kompetens inom konditionsträning samt rörelseintegrering utvecklar jag din kondition effektivt och klokt.

Välkommen att utvecklas, utmanas och inspireras!

Aktuella grupper

Just nu driver jag följande träningsgrupper! Gå med i FB-gruppen “Fysrörelsen Älta” för att alltid hålla dig uppdaterad kring passen.

Erbjudande

När du bokar gruppträning med mig i Älta erhåller du 10% rabatt på 1 session med aspera rörelseintegrering. Se annahedlund.se för mer info och bokning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller för behandling under träningsperioden för gruppen du bokar.

Se bokningsvillkor

SomaMove i Älta VÅR 2019!

Torsdagar 19.40-20.30 (10 jan - 28 mars)

Välkommen på SomaMove i Älta! 10 sköna veckor i vår!
Torsdagar kl 19.40-20.30. Strandparksskolans Gymnastiksal Älta

DATUM: 10 jan, 17 jan, 24 jan, 31 jan, 14 feb, 21 feb, 7 mars, 14 mars, 21 mars, 28 mars
Kostnad: Samtliga 10 pass för 1500kr. Minsta antal deltagare 8 personer.

Anmälan per mail anna@fysrorelsen.se

SOMA MOVE® är en unik helkroppsträning utan redskap som är atletisk och samtidigt mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap och du utgår hela tiden från din nivå och ditt andetag.

Under 45 minuter flödar vi genom rörelser som förbättrar din rörlighet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. Träningen sker barfota. Ta med egen yogamatta.

Varmt Välkommen!

Funktionell Löpning - STORKÄLLAN ÄLTA

Torsdagar 18.00-18.50 (10 jan - 21 mars)

Denna grupp utmanar din kondition i hela 10 veckor! Detta är en intensivgrupp och det kommer ges lite tuffare utmaningar. Men som alltid - du utgår från din nivå & då vi kör på rundbanor så kommer alla alltid kunna hålla ``sin`` fart. Passen hålls av proffessionell PT och löpcoach och en 10 veckors träningsplan ingår. Inför gruppstart och efter avslutad träningsperiod erbjuds du att göra ett enklare konditionstest för att se hur din utveckling går framåt.

Passen är en mix av teknikträning samt löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och effektiva intervaller. Du utgår alltid från din nivå.

KOSTNAD: 10 tillfällen inkl 10 veckors träningsplan 1500kr.

MÖJLIGHET TILL KONDITIONSTEST: Inför första tillfället och efter sista tillfället har du möjlighet att göra ett enkelt konditionstest för att se hur du utvecklas under träningsperioden. Meddela vid din bokning om du vill ha tid att göra testet.

ERBJUDANDE: När du deltar i denna grupp erhåller du 10% rabatt på 1 session med rörelseintegrering. Bokas på annahedlund.se Kan ej kombineras med andra rabatter och gäller under perioden för denna träningsgrupp.

DATUM: 10 jan - 21 mars (uppehåll 7 februari)

PLATS: Storkällans kyrkogård Älta, samling vid infarten.

PRAKTISKT: Vid halt väglag behöver du ha dubbar/broddar. Vantar behövs också för övningar med händer i marken.

Jag som håller i passen heter Anna Hedlund och är lic. personlig tränare inom konditionsidrott och diplomerad löpcoach samt cert. Aspera movement integrator.

Boka via mail till anna@fysrorelsen.se
Minsta antal deltagare är 8 personer.

Morgonpasset med PT

Måndagar 07.00-07.45

Liten exklusiv PT-grupp som får bästa morgonpasset i Älta under 10 måndagsmorgnar i vår! Max 8 deltagare för att få mer PT-stöd i träningen. Passen kommer vara stationsbaserad & funktionell träning med fokus på att utveckla styrka, rörelse och kondition. Du kommer att utmanas och utvecklas och ha mycket kul i den här gruppen och du utgår såklart ifrån din nivå.

För dem som är med i Morgonpasset så ingår 30 minuter individuell screening där du får råd och tips på övningar för att utveckla just din potential och prestation! (värde 375kr)

Säkra din plats! Det här är grundträningen alla behöver!

NÄR: Måndagar kl 7.00-7.45
PLATS: Buxbomsvägen 11 (vissa pass hålls i Hedvigslundsparken och meddelas då deltagarna)
DATUM: 18 mars - 3 juni. (Ej påsk 15 april, ej 6 maj)
PRIS: 1500 för 10 hälsosamma veckor!

BOKA: Maila anna@fysrorelsen.se

Villkor: Vid lediga platser finns möjlighet till drop in för 190kr/pass. Minsta antal deltagare för att starta grupp är 5 personer. För fullständiga villkor se fysrorelsen.se

Funktionell Löpning - STORKÄLLAN ÄLTA

Tisdagar 18.00-18.50 (26 mars - 4 juni)

Denna grupp utmanar din kondition under 10 tisdagar i vår! Du utgår från din nivå & då vi kör på rundbanor så kommer alla alltid kunna hålla ``sin`` fart & både den vana och ovana löparen är mer än välkommen.

Passen är 50 minuter och alla kommer att utvecklas och utmanas och vi har mycket kul tillsammans i gruppen. Det bjuds på en mix av löpteknikträning samt löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och effektiva intervaller.

10 veckors träningsplan ingår!

Jag som håller i passen heter Anna Hedlund och är lic. personlig tränare inom konditionsidrott och diplomerad löpcoach samt cert. Aspera movement integrator.

KOSTNAD: 10 tillfällen inkl 10 veckors träningsplan 1500kr.

DATUM: 26 mars - 4 juni (ej påsk 16 april).
Obs valborg gör att pass den veckan blir måndagen 29 april.

PLATS: Storkällans kyrkogård Älta, samling vid parkeringen.

PRAKTISKT: Vantar behövs för övningar med händer i marken.

MÖJLIGHET TILL KONDITIONSTEST: Inför första tillfället och efter sista tillfället har du möjlighet att göra ett enkelt konditionstest för att se hur du utvecklas under träningsperioden. Meddela vid din bokning om du vill ha tid att göra testet.

Boka via mail till anna@fysrorelsen.se

Villkor:
Minsta antal deltagare är 8 personer, max 15 personer. Bokad plats som ej nyttjas återbetalas ej. Fullständiga bokningsvillkor på fysrorelsen.se Pass kan i sällsynta fall komma att ändra tid eller ställas in vid sjukdom, detta meddelas då via mail till bokade deltagare samt på facebookgruppen Fysrörelsen Älta.

Trailrunning Älta - Introkurs

4 tillfällen

Nu erbjuds återigen populära intro-kursen till traillöpning i Älta!

Under 4 tillfällen a 75 minuter får du en introduktion till traillöpning. Du lär dig kring trailteknik, bygger uthållighet & flås samt lär dig hitta de bästa stigarna i närområdet. Dessutom kommer du få smart rörlighets- och styrketräning som stärker dig i din löpning och verkar skadepreventivt. Det blir blandade pass där du kommer få en ökad trygghet på stigarna och en bra grund och inspiration för fortsatt traillöpning

NIVÅ: Vi förflyttar oss mellan 5-8km per pass i lugnt tempo och stannar för teknikträning utmed vägen.

DATUM & TIDER
Tisdag 23 april 19.15-20.30
Måndag 29 april 19.15.20.30 (obs måndag!)
Tisdag 7 maj 19.15-20.30
Tisdag 14 maj 19.15 - ca 20.30

VAR: Samling vid parkeringen på Erstaviksvägen, mot Strålsjön.

UTRUSTNING: Lämpliga trailskor som klarar terräng

PRIS: 4 pass 700kr

BOKA genom att maila till anna@fysrorelsen.se

Jag som coachar dig heter Anna Hedlund och är erfaren traillöpare och lic. personlig tränare samt diplomerad löpcoach som hittar mycket bra i nackareservatet.

Villkor:
Minsta antal deltagare är 6 personer i denna grupp. Bokad plats återbetalas ej vid avhopp. Fullständiga villkor på fysrorelsen.se.

PT-paket

Jag arbetar med att utveckla din kropps rörelsepotential och kondition så att du på ett säkert och glädjefyllt sätt kan nå dina mål, oavsett om det är att komma i bra vardagsform eller ett prestationsmål. Med stor kunskap inom konditionsträning utvecklar jag din kapacitet och som cert. Aspera Movement integrator adderar jag  rörelseintegrering för att frigöra potential för din kropp att utvecklas.

Som PT erbjuder jag sessioner i Älta eller på företag i Stockholmsregionen. För att uppnå utveckling bokas minst 5 tillfällen. Se olika upplägg nedan.

 

PT-paket

Jag arbetar med att utveckla din kropps rörelsepotential och kondition så att du på ett säkert och glädjefyllt sätt kan nå dina mål, oavsett om det är att komma i bra vardagsform eller ett prestationsmål. Jag ser kroppen som en enhet och alla delar behöver samspela och ha god dynamik för att utvecklas.

Beroende på din önskan, inriktning och mål så styr vi träningen inom det område du önskar, tex om du vill jobba mer fokuserat för löpning, styrka eller generellt välmående.

Pris:

5 pass: 750kr
10 pass: 700kr
20 pass eller mer: 650kr

Maximera effekten och köp till träningsplanering!

PT Duo:

PT Duo Enstaka pass: 1000kr
PT Duo 5 pass: 900kr
PT Duo 10 pass: 800kr

PT Small Group:

Small Group enstaka pass: 1500kr (3-5pers)
Small Group 5 pass: 1300kr  (3-5pers)
Small Group 10 pass: 1200kr (3-5pers)

Ni väljer själva hur ofta ni vill träna. För att få maximal effekt så köp till träningsplanering så säkerställs utveckling mellan tillfällena vi ses och ni får ännu mer träningsglädje och motivation tillsammans. Träningsplanen blir “samma” för alla personer i gruppen vid köp ihop med PT Duo och Small Group.

Träningsplan för 8 veckor: 800kr

Aspera Rörelseintegrering

Prestations & funktionsutveckling

Jag utvecklar din funktion och rörelsepotential genom Aspera Movement System. Med utgångspunkt i fotens olika rörelsemönster som sker i ett vanligt gång- eller löpsteg så ser och förstår jag komplexa skeenden i kroppen.

Jag arbetar både med MMI, Manual movement Integration samt Three planes of motion (3PM). En kraftfull kombination som hjälper kroppen att på ett processorienterat sätt  återskapa god dynamik och funktion. Det kan hjälpa dig till en känsla av frihet i kroppen, mer rörelse och en ökad förmåga till prestation samt minskad smärta.

PRIS:

Förstagångsbesök: 950kr (90 min)
Återbesök: 750kr (60 min)

För att uppnå goda resultat rekommenderas minst 3 besök. Kan med fördel kombineras ihop med PT-träning. När du köper PT-paket kan du fördela sessioner mellan träning och AMI-sessioner och på så vis verkligen få en utvecklande process och träning som på djupet är anpassad till din kropp.

PT-paket för löpare

Ta din löpning till en ny nivå med både ökad kondition och rörlighet. Genom en smart kombination av konditionsträning och rörelseintegrering kan du uppgradera din löpning till en ny nivå!

  • 3 sessioner med aspera rörelseintegrering (90 + 60 + 60min)
  • 5 PT-sessioner med löpträning, löpanalys, teknik och konditionsutveckling
  • Träningsplan 8 veckor (omfattar 2 löppass/vecka samt 1 styrke- & rörlighetsprogram)

Kostnad: 4950kr (värde 6625kr)

Om Anna Hedlund

Att ha en kropp som fungerar och är smärtfri, rörlig och som mår bra och orkar med de utmaningar jag tar mig för är mitt personliga mål och det speglar av sig i den träning jag utför. Jag älskar att jobba med kroppen som redskap, gravitationen som motstånd och naturen som min arena. Mest tränar jag SomaMove och Traillöpning. Naturen är den arena där jag helst tränar och finner tid för återhämtning. Jag älskar att träna riktigt hårt men kan också sätta ett enormt värde i kravlösa träningspass där jag bara får vara ute länge i naturen och njuta.

Jag har själv på ett fåtal år förflyttat mig från relativt otränad till att ha deltagit i tävlingar jag tidigare bara kunnat drömma om, det är många gånger jag spräckt gränserna för vad jag trodde jag skulle kunna klara av och det ger mig en drivkraft att fortsätta träna och sätta upp nya utmaningar.

Som mamma till två pojkar så vet jag hur det är att få ihop familjelivet och träningen och hur det är att komma tillbaka till träning efter graviditeter. Jag har, som så många, erfarenhet av stress, ångest och utmattningssyndrom. Träningen har för mig varit den avgörande faktorn för att ta mig ur utmattning och ångest och få in energi, glädje och balans i livet.  Jag tror på den välgörande kraften som träningen ger oss, både mentalt och fysiskt och jag vill inspirera och motivera även dig till att hitta den välgörande kraften från träningen, både på ett mentalt och fysiskt plan.

Utbildning

Aspera Structural Movement Integrator, Aspera Education 2018
Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017
Dipl. Löpcoach, steg 1 & 2,  Konditionsidrott 2017

Kontakt

anna@fysrorelsen.se
076 677 40 50

Se mer om mig på www.annahedlund.se

“Att träna med Anna är att få en stor dos av lycka. Anna är mycket inspirerande och lägger stort fokus på att varje individ ska få ut så mycket som möjligt av sin egna träningskapacitet.”

Maria Björklund

“Anna är en otroligt proffsig och kunnig pt som alltid ger det lilla extra. Det märks att hon älskar sitt jobb och att hon är mån om att ge mig som kund en bra men utmanande upplevelse vid varje pass. Efter fem veckor som pt-kund hos Anna ser jag redan tydliga förbättringar i min uthållighet.”

Lotta Westerlund